Verzend- en leveringsbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Al onze artikelen worden met de grootste zorg door bPost geleverd. Dankzij het e-tracking systeem weet u op ieder moment waar uw pakket zich bevindt. U kan kiezen om uw bestelling op een door u bepaald afleveringsadres te laten leveren of in één van de vele postkantoren of PostPunten waarvan er zeker ééntje bij u in de buurt is. Voor bestellingen van minder dan 50 euro (incl. btw) worden de verzendingskosten berekend tijdens de bestelprocedure en voor u definitief uw bestelling dient te plaatsen. Zo weet u steeds de correcte totaalprijs.

Bestellingen van meer dan 50 euro worden gratis verstuurd!

Heeft u nog vragen omtrent verzending of levering of wenst u een bijkomende verzekering voor uw bestelling, neem dan zeker op voorhand contact met ons op via info@markita.be.